Advies & Maatwerk

schepkruiden
snijden-verse-peterselie

BRC-food-certified BRC A certificaat

Wij zijn BRC A gecertificeerd. Dat staat voor kwaliteit en voedselveiligheid. Al onze roomkaasproducten zijn voedselveilig en van grondstof tot consument traceerbaar. Regelmatig worden er nauwkeurige kwaliteitsmetingen op onze producten, ingrediënten en verpakkingen uitgevoerd.

Een goede kwaliteit roomkaas smelt op de tong

Wij leveren ambachtelijke roomkaasproducten van goede kwaliteit. Dat is onze kracht! Deze kwaliteit zit hem in de mix van zuiveltechnologische kennis én productie- en verpakkings-specialisme. Onze kaasmakers hebben hier veel kaas van gegeten! Om de kwaliteit hoog te houden voeren we structurele kwaliteitscontroles uit.

Ook de smaak is een onderdeel van kwaliteit! Onze roomkaas is fris en romig, glad van structuur én smelt op de tong. We kiezen voor lekker en eerlijk, voor puur natuur! Daarom gebruiken onze kaasmakers liever geen bindmiddelen. Want die beïnvloeden de smaak alleen maar negatief. Vandaar dat we ook luidmondig kunnen zeggen: “Windmolenkaas. Want alles draait om smaak!”

eu_organic_logo_colour_rgbSKAL certificaat

Ook zijn wij SKAL gecertificeerd. Dat betekent dat wij het predikaat “biologisch” mogen voeren. Niet ieder product mag zomaar biologisch worden genoemd. Hieraan zijn strenge regels en controles verbonden. Biologische Windmolenkaas producten zijn herkenbaar aan het skalnummer 26672. Dé garantie dat onze biologische roomkaasproducten ook echt biologisch zijn.